NATURLIGT ALTERNATIV 
til kosmetisk kirurgi og kemi

Ansigtet er livets spejl

Vores ansigt afspejler ikke kun hvordan vi har det lige nu, men musklerne afspejler/husker også vores livsforløb. Svære psykiske oplevelser og fysiske traumer efterlader deres sport i form af rynker, furer og linjer i ansigtet.

  • SYMMETRI

  • NATURLIGT

  • LEVENDE

 

Det er de 3 kvaliteter, som ifølge undersøgelser oftest er afgørende for, om et ansigt betragtes som smukt.


A.L.T. genopretter ansigtets symmetri og bringer den naturlige vitalitet tilbage - uden kirurgi og kemi.
 

Et kirurgisk indgreb kan fjerne rynker og slap hud. Det kan se godt ud på foto, men i virkeligheden får ansigtet ofte et kunstigt og stivnet udtryk - det bliver simplethen mindre levende at se på.

Vælger du i stedet A.L.T. genskabes ansigtets naturlige symmetri og rynker, linjer og områder med slap og livløs hud formindskes mærkbart, mens du bevarer og forøger ansigtets vitalitet og mimik. 

Forberedelse til ansigtskirurgi

Men lige som med alt andet kan der jo være grunde til, at du alligevel overvejer at få foretaget et kosmetisk indgreb. 

Et ansigt med asymetriske spændinger er ikke et godt udgangspunkt for kirugi. Du bør i så fald være opmærksom på, at ansigts muskler og bindevæv arbejder og forandrer sig løbende - og alt andet lige er et afspændt og symmetrisk ansigt det bedste udgangspunkt for kirurgens arbejde.

 

Derfor anbefales du at få afspændt ansigt og øvre skulderparti med et A.L.T-forløb, så eksisterende spændinger i tilknyttede muskler og bindevæv ikke arbejder videre og trækker ansigtet ud af den form, som kirurgen har givet det. ​
 

Botox – botulinum toxin -  er en nervegift, der i små doser bruges til at blokere nerveforbindelserne mellem ansigtsmuskerne og hjernen. Herved lammes musklerne i ansigtet for en tid og rynkerne, der opstår som følge af overspændte muskler, glattes ud.

Restylane består primært af hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der faktisk allerede findes i vores krop. Det binder væske og stimulerer de collagene fibre, hvilket for en tid kan fylde ud i furer i huden på steder, hvor ansigtet har tabt fylde.

Der er mange meninger om brugen af kemiske anti-rynke behandlinger. Jeg kender min, men vil anbefale dig at sætte dig godt ind evt bivirkninger, før du vælger at benytte dig af de kemiske tilbud.

  • Et forløb består af 6 behandlinger af 60 minutter. Pris kr. 700 pr. behandling

  • Pris ved forudbetaling af forløb kr. 3.900

  • Yderligere behandlinger kr. 700 for 60 minutter/kr. 1.000 for 90 minutter

  • Vil du høre mere kontakt mig på eva@borrit.dk eller tlf.: 21441535.