Få bedre respons
fra dine omgivelser

​Det levende ansigt giver respons

Hvert eneste øjeblik i vores liv skaber vi - ofte ubevidst -  et ansigtsudtryk, som er et samspil mellem alle musklerne i ansigtet. Når vi kigger på et andet menneskes ansigt, sker der automatisk det, at man begynder at spænde de samme muskler i sit eget ansigt, som den anden person holder spændt. Det vil sige, at vi fremkalder de samme følelser i andre mennesker, som vi selv føler.

Dette er en vigtig faktor – ansigtets evne til at give respons, når vi kommuniker med andre. Er ansigtet stivnet, giver det ingen respons. Måske opfattes det oven i købet som uvenligt. Det er ikke de store ansigtsbevægelser - men de fine små - der giver ansigtet sin 
mimik og som afføder imødekommenhed hos omgivelserne.
 

Stemmen påvirkes af spændinger omkring halsen og struben. Den kan blive unaturligt høj og skinger eller pibende. Når spændingerne løsnes falder stemmen til sit naturlige leje og får mere fylde.

 

Vejrtrækningen er afgørende for hvordan vi taler. En afslappet og naturlig vejrtrækning giver både ro i stemmen og den nærværende kvalitet, der giver gennemslagskraft.
 

Derfor anbefales A.L.T. også til professionelle formidlere, der skal præsentere, underholde, kommunikere og sælge.

  • Et forløb består af 6 behandlinger af 60 minutter. Pris kr. 700 pr. behandling

  • Pris ved forudbetaling af forløb kr. 3.900

  • Yderligere behandlinger kr. 700 for 60 minutter/kr. 1.000 for 90 minutter

  • Vil du høre mere kontakt mig på eva@borrit.dk eller tlf.: 21441535.