Biodynamisk
Kraniosakral Terapi

Vores biologi er dynamisk
Vores organisme består af et utal af undersystemer, fordøjelses-, respirations-, og hormonsystemet, imunforsvaret og kredsløbet, der i balanceret samspil skaber den velfungerende krop. Nervesystemet spiller en helt central og koordinerende rolle i det samspil.

 

Et balanceret nervesystem betyder, at vi hurtigt og smidigt kan skifte gear fra kortvarig stress, kamp-flugt-reaktion,  når der er fare på færde eller vi har brug for at yde en koncentreret indsats og over i ro-hvile-reaktion, hvor vi ikke bare fordøjer og hviler os, men hvor kroppen også regenerer. 

Længerevarende stress eller traume tipper den naturlige balance i nervesystemet. Når nervesstemet er i ubalance påvirkes kroppens øvrige systemer – hvilket ikke alene medfører mentalt ubehag, men også sygdom og dårlig funktion.

 

Behandlingen fokuserer på at skabe et trygt og nærværende rum, hvor nervesystemet kan genfinde og styrke sin naturlige og livsvigtige balance. 

Kroppens egenskab til selv-regulering er efterhånden veldokumenteret i videnskaben. Der er forsket i nærvær og mindfullness, hvordan kroppen reagerer på berøring og i hvordan oplysning og læring om sammenhængen mellem smerte og nervesystemet virker smertelindrende.

Berøring medfører forandring. Det er simpelt - men effektivt
Behandlingen tager udgangspunkt i, at vi alle har brug for at føle os sikre, for at kroppen kan foretage nødvendige og løbende justeringer i dens processer og funktioner. 

Ved hjælp af nærværende og tryg berøring og kommunikation, læring om din egen krop, bevægelse og af og til simple øvelser kobles kroppens ressourcer fra stress, smerte og nedsat funktion over til selvregulering.

Der sker noget hver gang.
 

  • En behandling varer 45-60 minutter

  • Pris kr. 650

  • Vil du høre mere kontakt mig på eva@borrit.dk eller tlf. 21441535
     

Kropsbehandler | Yogalærer | +45 2144 1535 | eva@borrit.dk | evaborrit.dk