Biodynamisk
Kraniosakral Terapi

Vores biologi er dynamisk

Vores organisme består af et utal af undersystemer, fordøjelses-, respirations-, og hormonsystemet, immunforsvaret og kredsløbet, der i balanceret samspil skaber en velfungerende krop. Nervesystemet spiller en helt central og koordinerende rolle i det samspil.

 

Et balanceret nervesystem betyder, at vi hurtigt og smidigt kan skifte gear fra kortvarig stress, kamp-flugt-reaktion, når der er fare på færde eller vi har brug for at yde en koncentreret indsats og over i ro-hvile-reaktion, hvor vi ikke bare fordøjer og hviler os, men hvor kroppen også regenererer. 

Længerevarende stress eller traume tipper den naturlige balance i nervesystemet. Når nervesystemet er i ubalance påvirkes kroppens øvrige systemer: Det kan medfører naturligvis mentalt ubehag, men kan også betyde sygdom og dårlig funktion.

 

Behandlingen fokuserer på at skabe et trygt og nærværende rum, hvor nervesystemet kan genfinde og styrke sin naturlige og livsvigtige balance. 

Kroppens egenskab til selv-regulering er efterhånden veldokumenteret i videnskaben. Der er forsket i nærvær og mindfullness, i hvordan kroppen reagerer på berøring og i hvordan oplysning og læring om sammenhængen mellem smerte og nervesystemet virker smertelindrende.

Berøring medfører forandring. Det er simpelt - men effektivt

Behandlingen tager udgangspunkt i, at vi alle har brug for at føle os sikre, for at kroppen kan foretage nødvendige og løbende justeringer i dens processer og funktioner. 

Ved hjælp af nærværende og tryg berøring, kommunikation, læring om din egen krop, bevægelse og af og til simple øvelser vendes kroppens ressourcer fra stress, smerte og nedsat funktion over til selvregulering.

Der sker noget hver gang.
 

  • Behandling 60 minutter kr. 700

  • Behandling 90 minutter kr. 1.000

  • Klippekort 6 behandlinger af 60 minutter kr. 3.900 - kan også anvendes til andre behandlingstyper

  • Vil du høre mere kontakt mig på eva@borrit.dk eller tlf. 21441535