FYSIKEN PÅVIRKER PSYKEN

Dit ansigtsudtryk påvirker dine følelser

Krop, tanker og følelser hænger sammen. Det er alment kendt, at en følelse kan skabe en effekt i kroppen -  men forskning viser også, at det modsatte er tilfældet. Spændinger i kroppen kan omdanne vore følelser.

 

Forskningen giver en logisk forklaring på, hvad så mange klienter oplever. Ved at ændre de fysiske spændinger i ansigtet, kan vi også ændre vores følelsesmæssige tilstand.

Kroppens fysiske udtryk virker som filter

Hvis ansigtet er spændt i et udtryk der afspejler en bestemt følelse, vil orienterer vi os typisk man mod begivenheder, som passer til følelsen. Erfaringer der ikke passer til følelsen bliver ofte blokeret og sorteret fra. 

 

Et trist, irriteret, bange eller deprimeret menneske får ikke så meget ud af at kigge på en solnedgang som et forelsket par. Ulykkelige mennesker har svært ved at nyde de gode ting i livet - ved at høre musik, smage god mad og vin eller nyde tilværelsen sammen med andre.

 

I et A.L.T-forløb arbejdes alle ansigtets muskler igennem for at fjerne opbygningen af spændinger. Det forstærker muligheden for opleve alle de følelser, som hører til at være 100% i live og for hurtigt at skifte fra tunge, mørke, uharmoniske følelser til glade, lykkelige og tilfredse stemninger.

Frigiver fysiske og psykiske spændinger

Du vil måske opleve, at du - samtidig med at fysiske spændinger opløses - også  frigivet nogle af de følelser, der har været med til at bygge spændingerne op.
 

  • Et forløb består af 6 behandlinger af 60 minutter. Pris kr. 700 pr. behandling

  • Pris ved forudbetaling af forløb kr. 3.900

  • Yderligere behandlinger kr. 700 for 60 minutter/kr. 1.000 for 90 minutter

  • Vil du høre mere kontakt mig på eva@borrit.dk eller tlf.: 21441535.