Minderne har jeg da lov at ha… Ja tak – men bekymringsrynkerne dem må du gerne beholde…

Øjnene er Sjælens Spejl.. men Ansigtet er Livets Spejl… og forhåbentlig har du oplevet masser af spejl-materiale – ellers er det bare med at komme i gang.

Et godt liv består af både godt og skidt. Og sådan skal det også være – men vores ansigt afspejler ikke kun hvordan vi har det lige nu – musklerne afspejler/husker også vores livsforløb. Svære oplevelser, fysiske og psykiske traumer efterlader sport i form af rynker, furer og linjer i ansigtet. Og den gode nyhed er at det behøver vi ikke bære rundt på.

De 3 kvaliteter, som oftest er afgørende for, om et ansigt betragtes som smukt, er om det er:

  • SYMETRISK
  • NATURLIGT
  • LEVENDE

A.L.T. er en behagelig og yderst effektiv bindevævsmassage, der er det naturlige alternativ til kosmetisk kirurgi og kemi.

Den dybe bindevævsmassage afspænder og aktiverer ansigtsmuskulaturen, så kronisk spændte muskler finder deres naturlige tonus. Det genopretter ansigtets symmetri og bringer den naturlige vitalitet tilbage – uden kirurgi og kemi.

Et kirurgisk indgreb kan fjerne rynker og slap hud. Det kan se godt ud på foto, men i virkeligheden får ansigtet ofte et kunstigt og stivnet udtryk – det bliver simplethen mindre levende at se på.

Vælger du i stedet A.L.T., formindskes rynker, linjer og områder med slap og livløs hud mærkbart, mens du bevarer og forøger ansigtets vitalitet og mimik.

Botox – botulinum toxin – er en nervegift, der i små doser bruges til at blokere nerveforbindelserne mellem ansigtsmuskerne og hjernen. Herved lammes musklerne i ansigtet for en tid og rynkerne, der opstår som følge af overspændte muskler, glattes ud.

Restylane består primært af hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der faktisk allerede findes i vores krop. Det binder væske og stimulerer de collagene fibre, hvilket for en tid kan fylde ud i furer i huden på steder, hvor ansigtet har tabt fylde.

Der er mange meninger om brugen af kemiske anti-rynke behandlinger. Jeg kender min, men vil anbefale dig at sætte dig godt ind evt bivirkninger, før du vælger at benytte dig af de kemiske tilbud.

Forberedelse til ansigtskirugi

Men lige som med alt andet kan der jo være grunde til, at du alligevel overvejer at få foretaget et kosmetisk indgreb.

Et ansigt med asymetriske spændinger er ikke et godt udgangspunkt for kirugi. Du bør i så fald være opmærksom på, at ansigts muskler og bindevæv arbejder og forandrer sig løbende – og alt andet lige er et afspændt og symmetrisk ansigt det bedste udgangspunkt for kirurgens arbejde.

Derfor anbefales du at få afspændt ansigt og øvre skulderparti med et A.L.T. forløb, så eksisterende spændinger i direkte og indirekte forbunden hud, muskler og bindevæv ikke arbejder videre og trækker ansigtet ud af den form, som kirurgen har givet det. ​