YOGAUNDERVISNING

Når du ser på et lille barn ser du menneskets naturlige medfødte kropslige integritet ukompromitteret - den naturlighed og selvfølgelighed det bevæger sig med.

 

Barnet har endnu ikke levet alt det vi kommer igennem i vores – på så mange måder dejlige, heldigvis – kultur; sidde stille i timevis på en skolebænk, ved en pc, køre bil, møde stress etc.
Alt sammen ting, der er med til at aflære os vores naturlige bevægelsesmåder og integritet.

 

Ved at øve sensitivitet, gentage simple bevægelser og enkle teknikker genlærer kroppen, hvordan den bevæger sig med integritet. Hvordan hele kroppen understøtter hele kroppen og hvordan den naturligt udtrykker og udvider sin kapacitet.

Det gør kroppen - og sindet - glad.
 

Jeg underviser efter The Dynamic Yoga Traning Method der er udviklet af Godfrey Devereux gennem hans mere end 40 år lange praksis. 

 

Mulighed for undervisning på små hold eller individuel undervisning.

Vil du høre mere kontakt mig på eva@borrit.dk eller tlf: 21441535.

Yoga handler om at blive fortrolig med det der ér – i kroppen og i sindet – og dermed måske også med alt andet, når vi rejser os fra yoga måtten.

Det betyder at have en oprigtig nysgerrighed til at undersøge hvad der virkelig sker. At have viljen til at gå i dybden uden at flygte fra det der er – uden at ønske at det er anderledes end det der er.

Og sjovt nok – når vi stopper med at ønske at ting er anderledes end de er – så begynder de at forandre sig.